Skal vi ringe dig op?

Ønsker du at blive kontaktet ang. et uforpligtende tilbud, så udfyld formularen herunder og vi ringer dig op hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Konkurrencedygtige priser

interest

Kompetente og stabile resultater

medal (8)

Moderne løsninger​

medal (8)

Microcement i højeste kvalitet

Hos Murermester Tomas Sjøberg tilbyder vi microcement i høj kvalitet til kvalitetsbevidste husejere i Sindal, Frederikshavn og Hjørring, som ønsker at give deres bolig et nyt og spændende look. Det kan anvendes stort set alle steder i boligen, hvor gamle klinker eller andre former for belægninger ikke længere har det ønskede udseende.

Microcement er et produkt, man kan smøre på hvilken som helst belægning, som træ- og plasticvægge, hvorefter det får et råt betonlook i stedet for. Det er et utroligt populært produkt for tiden, og af rigtig mange gode grunde. Det er let at påføre, og man skal ikke til at bryde gulv eller vægge op først.

Få et flot look med microcement

Microcement bliver også kaldt microbeton. Det er et vandtæt produkt, som giver rigtig mange spændende muligheder for at skabe forandring. Det er billigt, sammenlignet med hvis man skal have lavet helt nye betonvægge eller gulve.

Det kan sagtens anvendes i brusekabinen, hvis det er der, du ønsker at skabe et nyt rum. 

Har man først beklædt vægge eller gulve med microbeton, får man for eksempel ikke sit gamle trægulv tilbage igen. På særligt træ er det en mere eller mindre permanent løsning - med mindre, man selvfølgelig får lagt nyt trægulv bagefter. Skal vi hjælpe dig, er vi altid klar til, at træde til. Vi sætter en faglig stolthed i din tilfredshed.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i, at høre mere om det spændende microcement, og hvad vi helt konkret kan gøre for dig? Så tøv ikke med at tage kontakt til os. Du kan ringe til os for at få et helt uforpligtende tilbud på telefon 

25 30 98 79 eller skrive til os på sindalmurer@gmail.com.

​MURERMESTER SJØBERG

CVR: 35210601